A CALM SEA NEVER MADE A SKILLFUL SAILOR

Curs de manevrare a unei ambarcatiuni cu vele in urma caruia se obtine de la ANR permisiunea de a conduce ambarcatiuni cu vele.

CURS MANEVRA NAVEI CU VELE MAI MULT

Ai brevet de skipper dar n-ai indrazni inca sa inchiriezi o barca singur.  Noi iti aratam ce trebuie sa faci si te pregatim pentru ce te va astepta!

NAVI + (PERFECTIONARE) MAI MULT

Cursuri autorizate de ANR pentru obtinerea certificatelor internationale de conducator ambarcatiune de agrement categoriile C, D.

CURS PREGATIRE CATEGORIILE C,D MAI MULT

ACADEMIA DE SAILING, PE SCURT

 

Ca sa fii bun, trebuie sa fii pregatit corespunzator. Aceasta este deviza noastra si motivul pentru care Academia de Sailing iti ofera atat cursuri

de pregatire, cat si cursuri de perfectionare.

 

RECOMANDAM CURSURILE NOASTRE DACA DORESTI SA ...

 

  • navigi in intimitatea familiei sau a grupului de prieteni fara sa depinzi de un skipper (capitan) care sa conduca barca;
  • faci din navigatie un stil de viata si un mod constant de petrecere a timpului liber;
  • iti urmezi si sa iti dezvolti pasiunea pentru apa, mare, barci;
  • ai acces intr-o lume speciala (cea a comunitatii de yachting), o lume in care cunoasterea, libertatea, sportul si deconectarea totala stau la rang de valori supreme.

 

 

DE CE SA NE ALEGI?

 

INSTRUIRE, ASISTENTA & SUPORT

Instructorii nostri au experienta de peste zece ani in navigatie si sunt pasionati de acest lucru. Scoala noastra este acreditata de Autoritatea Navala Romana, organism national care are competente in domeniul eliberarii certificatelor pentru navigatia de agrement.

ORGANIZARE

Cursurile noastre sunt organizate astfel incat, in cel mai scurt timp, sa poti acumula informatiile si  deprinderile practice de baza carora sa devii un un bun navigator.

RESURSE

Ambarcatiunile noastre sunt dotate cu echipamente de ultima generatie care sa faciliteze intelegerea notiunilor si deprinderilor de navigatie. De asemenea, oferim suport suplimentar pentru asimilarea notiunilor de curs prin metode moderne: e-learning, module de webinar, simulatoare sau biblioteca virtuala.

PERFECTIONARE

Pentru ca stim ca binele este urmat de mai bine, organizam cursuri de perfectionare a cunostintelor pentru barci cu vele si cu motor in Romania si in strainatate.

 

 

''Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover''. (Mark Twain)

E: seanergya@gmail.com

M: 0744 441 322

DESPRE NOI

Copyrights © by Seanergya Yachting. All rights reserved.

prietenii nostri: