Have faith. Be bold. Sail free.

 

 

Plecand de la atributele navigatiei cu un velier: pasiune nobila, sport, relaxare, formare de abilitati, educatie, compania Seanergya actioneaza pentru dezvoltarea pietei turistice de agrement nautic si a fenomenului de yachting sportiv amator, oferind celor interesati o alternativa de calitate pentru petrecerea timpului liber.

 

Identificand nevoile din zona coporate si pornind de la faptul ca navigatia unui velier este asemanatoare unui proiect de business, compania isi propune sa ofere solutii pentru imbunatatirea lucrului in echipa si pentru dezvoltarea abilitatilor individuale cerute la locul de munca.

 

MISSION STATEMENT

 

Suntem o companie tanara, dar, in acelasi timp, cu experienta pentru ca, desi data oficiala a nasterii noastre este 2015, fondatorii companiei sunt printre promotorii activitatii de agrement nautic in Romania, cu o experienta de 5 ani in domeniu.

 

Bazandu-ne pe aceasta experienta, adaptandu-ne constant la cerintele pietii de yachting din Romania si dorind sa educam publicul nostru in descoperirea si dezvoltarea de noi provocari pe apa, propunem, in prezent, o oferta de servicii care cuprinde o serie de programe de agrement destinate persoanelor fizice (excursii cu velierul pe coasta romaneasca a Marii Negre, excursii pe coasta bulgara, servicii de organizare a zilelor de nastere pe yachturi cu vele), un program de pregatire si participare la competitii sportive de yachting, un program de specializare cruising, precum si mai multe programe corporate. Alaturi de principalul nostru partener, Asociatia Seanergya Yacht Club, ne mai propunem dezvoltarea unor proiecte sportive pentru copii si adulti care sa promoveze yachtingul in Romania ca sport si mijloc de agrement.

 

 

ISTORIC SI OBIECTIVE

 

 

 

  • International Race Officer;
  • Conducator ambarcatiune agrement categoria B:
  • Trainer.

 

 

Cosmin vine din industria telecom, unde dupa o vasta exeperinta in inginerie si management, a decis sa incerce sa faca pionierat in domeniul yachtingului. Portofoliu personal: 5 ani de activitate in sectorul agrementului nautic, alti 3 de activitate competitionala,  si o traversada a Oceanului Atlantic ca ultima realizare.

COSMIN  ANDRONIC

founder, managing partner

 

 

 

  • instructor sportiv, National Race Officer;
  • Conducator ambarcatiune agrement categoria B;
  • Timonier de regatta, Trainer.

 

 

OANA SIMA

founder, managing partner

Oana are peste 10.000 mile marine inscrise in jurnalul personal de bord. Ultima realizare notabila: traversada Oceanului Atlantic. Cu o experienta de 5 ani in domeniul nautic, este si fondatorul primei companii de charter romanesti. A devenit antreprenor in 2009, dupa o cariera de 10 ani in jurnalism si PR.

''Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover''. (Mark Twain)

E: seanergya@gmail.com

M: 0744 441 322

DESPRE NOI

Copyrights © by Seanergya Yachting. All rights reserved.

prietenii nostri: